NGH Groep

Met onze geïntegreerde bedrijvengroep, NxtGen Houses BV (Engineering & Construction), NxtGen Houses Real Estate BV (eigenaar & financiering), NGH Property Management BV (beheer) en Mac Bouw Design BV (ontwerp & design), controleren en stroomlijnen wij de workflow door vergaande product- en processtandaardisatie en gebruik te maken van één platform voor ontwerp, ontwikkeling, productie en montage, beheer en eigendom van de geproduceerde gebouwen.

Wij zijn verantwoordelijk voor alle aspecten van de toeleverings- en productieketen voor het creëren van gezonde gebouwen met behulp van ons zelfontwikkelde NGH prefab circulaire bouwconcept.

Future proof
Eigen ontworpen en op order gemaakte bouwcomponenten en assemblages zorgen ervoor dat we de controle houden over het hele bouwproces. Standaardisatie van de kleinste bouwcomponenten (primitives) en de massa waarin deze geproduceerd kunnen worden resulteert in lagere stuksprijzen. Door combinatiemogelijkheden van primitives is het mogelijk in de bouw zowel maatwerk als serieproductie, van woningen waar de markt om vraagt, te realiseren. Grootte en gewicht (transportkosten en hanteerbaarheid), maatvastheid (minder foutkosten) en total cost of ownerschip (onderhoudskosten en mogelijkheid om installaties te vervangen) worden vergeleken en geanalyseerd om kosteneffectief te bouwen. Bouwcomponenten en installaties zijn demontabel en kunnen eenvoudig worden vervangen door nieuwe, verbeterde of geavanceerdere materialen, waardoor NGH “future proof” kan bouwen. Sloop wordt demontage en hergebruik.