NGH 310 Appartementencomplex

Met haar in eigen huis ontwikkelde modulaire bouwsysteem worden door NGH kant en klare woonconcepten ontwikkeld. De verschillende producten (appartementencomplexen en woningen) hebben een eigen identiteit waarbij de onderdelen en bouwcomponenten voor circa 80% overeen komen. Nieuwe materialen en functionaliteiten kunnen moeiteloos binnen het bouwsysteem worden geïntegreerd. Na productie in de fabriek worden de onderdelen droog geassembleerd en voor montage naar de bouwplaats gebracht.

De vooraf ontwikkelde producten kunnen met maatwerk en opties naar wens aangepast worden. Voorbeelden van klantspecifieke aanpassingen zijn grootte en indeling van de woningen, gevelbekleding, kleur, aantal woonlagen, gemeenschappelijke binnen c.q. buitenruimte, faciliteiten, afwerkingsniveau en comfort.

Van het gebouwtype NGH 310 bestaan meerdere basisontwerpen waaronder:
1. NGH 310 Basic: 12 woningen uit de categorie Compact
2. NGH 310 Creative: 12 woningen uit de categorie Compact
3. NGH 310 Cluster: 50 woningen uit de categorie Micro en Compact in clustervorm met binnentuin

1. NGH 310 Basic

NGH NxtGen Houses appartement Milaan

Kenmerken:
– Appartementencomplex (ca. 13m x 27m) met twee of drie woonlagen
– Doelgroep: twee- en driepersoonshuishoudens
– 4 drie-kamer woningen per woonlaag
– BVO: ca 65m2 per woning, type Compact.
– Indeling: entree, ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche, aparte toiletruimte, tuin/balkon

De centrale trappartij aan de voorzijde rondom is “beglaasd” met glaspanelen. Afhankelijk van de situering kan voor de begane grondwoningen een tuin met terras worden gerealiseerd. Het aantal parkeerplaatsen per woning is nader overeen te komen. De externe fietsenbergingen kunnen worden voorzien van een ruimte voor energieopslag. De kopwoningen hebben een groot raam in de eindgevel. De twee tussenwoningen hebben een balkon over de totale lengte aan de achterzijde. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst. Dit type appartement kan worden voorzien van meerdere tussenwoningen.

zij aanzicht NGH 310
zij aanzicht NGH 310 rechter zijde

2. NGH 310 Creative

Appartementencomplex (ca. 13m x 34m) met twee of drie woonlagen. Ten opzichte van NGH 310 Basic zijn de tussenwoningen 90 graden gedraaid.

NxtGen Houses Appartmentencomplex 310 Creative
NxtGen Houses Appartmentencomplex NGH 310 Creative

3. NGH 310 Cluster met binnentuin

Kenmerken:
– Appartementencomplex (ca. 34m x 53m) met twee, drie of vier woonlagen
– Doelgroep Compact woning: twee- en driepersoonshuishoudens
– Doelgroep Micro woning: één- en tweepersoonshuishoudens
– Twee- en drie-kamer woningen
– BVO: ca 65m2 per woning type Compact en ca. 43-60m2 per woning type Micro
– Indeling woning: entree, ruime woonkamer met open keuken, 1 of 2 slaapkamers, badkamer met douche, (aparte) toiletruimte, tuin/balkon

Twee trappartijen in het afgesloten binnenterrein, zijn rondom “beglaasd” met glaspanelen. Op de begane grond zijn vier bergingen van ca 37 m2 beschikbaar die alleen toegankelijk zijn vanuit het afgesloten binnenterrein. De centrale toegang tot het binnenterrein is met een toegangscontrole systeem beveiligd en postbussen worden in de onderdoorgang opgenomen in combinatie met een bellentableau met intercom. Alle woningen zijn voorzien van een ruim balkon en het centrale middengebied op de begane grond en op de derde verdieping zal worden ingericht als sociale ontmoetingsruimte. Het middengebied tussen de woningen zal per woning een klein voortuintje krijgen en de overige ruimte zal worden ingericht als sociale ontmoetings- en speelruimte voor de bewoners.
De tussenwoningen aan voor- en achterzijde van het cluster hebben over de totale lengte aan de achterzijde een doorlopend balkon welke is ingesloten tussen de twee eindwoningen. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst. Ten behoefte van de energieopslag kan een vrijstaande unit geplaatst worden. Het aantal parkeerplaatsen per woning is nader overeen te komen.

NxtGen houses appartmentencomplex NGH 310 cluster
NxtGen houses appartmentencomplex NGH 310 cluster

Plattegronden (Klik op één van onderstaande plattegronden om deze te vergroten)

NGH 310 Basic en Creative

NGH NxtGen Houses appartement Milaan
NGH 310 Basic begane grond
NGH 310 Basic verdieping
NGH NxtGen Houses appartement Milaan
NGH 310 Creative begane grond
NGH 310 Creative verdieping

NGH 310 Cluster met binnentuin

NGH 310 Cluster begane grond
NGH 310 Cluster verdieping
NGH 310 Cluster verdieping (optie)