NGH 210 Appartementencomplex

Met haar in eigen huis ontwikkelde modulaire bouwsysteem worden door NGH kant en klare woonconcepten ontwikkeld. De verschillende producten (appartementencomplexen en woningen) hebben een eigen identiteit waarbij de onderdelen en bouwcomponenten voor circa 80% overeen komen. Nieuwe materialen en functionaliteiten kunnen moeiteloos binnen het bouwsysteem worden geïntegreerd. Na productie in de fabriek worden de onderdelen droog geassembleerd en voor montage naar de bouwplaats gebracht.

De vooraf ontwikkelde producten kunnen met maatwerk en opties naar wens aangepast worden. Voorbeelden van klantspecifieke aanpassingen zijn grootte en indeling van de woningen, gevelbekleding, kleur, aantal woonlagen, gemeenschappelijke binnen c.q. buitenruimte, faciliteiten, afwerkingsniveau en comfort.

Kenmerken:
– Appartementencomplex (ca. 17m x 32m) met twee of drie woonlagen
– Doelgroep: één- en tweepersoonshuishoudens
– 8 woningen per woonlaag,
– 2-kamer woning in een L-vorm
– BVO: ca. 43m2 per woning
– Indeling: entree, woonkamer, open keuken, 1 slaapkamer, badkamer met douche en toilet

NxtGen Houses Appartementen complex NGH 210
NxtGen Houses Appartementen complex NGH 210

Een twee-laags woongebouw met een toegang van alle 16 woningen vanuit een centrale afgesloten gangzone met digitale toegangscontrole en postbussen nabij de entree. Zowel op de begane grond als op de verdieping zijn 4 blokken van 2 geschakelde woning voorzien. De transparant (met glas) afgesloten ruime gangen vormen meteen een sociaal contactgebied, waarvan in het gebied van de betreffende woning de gang tevens als eigen buitenruimte kan worden ingericht. Het appartementencomplex van twee verdiepingen kan worden uitgebreid met een extra woonlaag waardoor 24 woningen gerealiseerd kunnen worden.

Het betreft twee-kamerwoningen voorzien van een open entree met schuifdeur voor toegang tot het woongedeelte en een compacte badkamer met toilet, douche en wasmachineaansluiting. Om de ruimtelijkheid te benadrukken hebben alle wanden in de entree een hoogte van 2300 mm met daarboven een glazen afsluiting tot aan het plafond. Deze Micro woningen in L-vorm hebben een bruto verhuurbaar oppervlak (BVO) van ca 43 m2.

NxtGen Houses Appartementen complex NGH 210
NxtGen Houses Appartementen complex NGH 210

Deze woningen zijn bedoeld voor één en tweepersoonshuishoudens (singles, studenten, starters, statushouders). Afhankelijk van de specifieke doelgroep kunnen aanpassingen (waaronder toegankelijkheid) gerealiseerd worden. De woningen worden voorzien van een luchtverversingssysteem met geavanceerde filtertechnieken en de verwarming vindt plaats met een laagtemperatuurverwarming (LTV) aangevuld met infrarood verwarming per ruimte welke geregeld wordt met aanwezigheidsdetectie. Verlichting in de publieke ruimtes wordt automatisch geschakeld met behulp van bewegingssensoren. Op het dak van het wooncomplex komen zonnepanelen. Het woongebouw krijgt een centrale berging voor fietsen.

Plattegronden (Klik op één van onderstaande plattegronden om deze te vergroten)

NGH 210 Begane grond
NGH 210 Verdieping