NGH woonconcepten

NGH Appartement Seattle

NGH basisconcepten voor permanente en tijdelijke bouw
Alle NxtGen Houses woonconcepten worden ontwikkeld met als basis het eigen NGH circulair bouwsysteem. Naast het vervaardigen van grondgebonden woningen en speciale woonvormen (o.a. co-living) is het NGH bouwsysteem geschikt voor gestapelde woningen (appartementen). Toepassen van gestapelde woonvormen biedt een oplossing voor de toenemende druk op de beschikbare ruimte en het tekort aan betaalbare woningen. Onze woningen zijn duurzaam en met een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie te monteren.

Classificatie
Om complexe indelingen van doelgroepen en product-markt-combinaties (PMC) te voorkomen worden onze producten naast grondgebonden of gestapeld geclassificeerd op basis van grootte van woonoppervlakte (BVO) en grootte van huishoudens. Wij hanteren hierbij de indeling Micro (BVO ca. 20-45m2), Compact (BVO ca. 45-80m2) en Royaal (BVO >80m2). Binnen deze classificatie vallen verschillende doelgroepen waaronder eenpersoonshuishoudens, gezinnen, ouderen en starters.

De NGH-basisconcepten kunnen ontwerptechnisch inzake indeling, afwerking, aantal woonlagen en voorzieningen aangepast worden aan woonwensen van doelgroepen die binnen een gebouw gehuisvest worden. Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie over de NGH basisconcepten.

NGH 100 – Grondgebonden woningen (BVO >80m2)
Een veel voorkomend type betreft grondgebonden geschakelde woningen met twee woonlagen of vrijstaande woningen met meerdere woonlagen. Tevens vallen grotere drie- of vierkamer appartementen voorzien van twee of drie slaapkamers onder deze categorie. Er zijn een aantal concepten met een mix van Compact en Royaal woonvormen zoals: NGH 100, NGH 120 en NGH 130.

NGH 130 grondgebonden woning villa

NGH 200 – Micro gestapelde woningen (BVO ca. 20-45m2)
Gestapelde woningen bedoeld voor één- of tweepersoonshuishoudens. Er zijn meerdere concepten met een mix van verschillende Micro woonvormen per woonlaag zoals: NGH 210, NGH 220, NGH 230 en NGH 240. NGH heeft naast studio’s en microappartementen ook appartementen voor co-living ontwikkeld.

NxtGen Houses appartement NGH-220 - Tiny House Block

NGH 300 – Compact gestapelde woningen (BVO ca. 45-80m2)
Gestapelde drie- of vierkamer appartementen bedoeld voor twee- tot vier-persoons huishoudens met een mix van Compact woonvormen per woonlaag zoals NGH 310 en NGH 320.

NxtGen Houses appartement NGH 310
NxtGen Houses appartement NGH 320